Development

Software ontwikkeling

Volgens Common Ground principes

De designers, ontwikkelaars en software architecten van Maykin Media denken met u mee om samen het juiste product te realiseren.

Abstract elements

Met behulp van React en het Django framework realiseren wij snel herbruikbare oplossingen in Javascript en Python, de snelst groeiende en een van de meest populaire talen wereldwijd. Een combinatie die uitermate geschikt is voor het snel realiseren van prototypes maar net zo goed is in het neerzetten van productiewaardige producten.

Development

Inhuur

Meedoen in een (bestaand) team

We sluiten regelmatig aan bij (bestaande) teams van een organisatie, in verschillende fases van een project. Soms vanaf het begin om mee te denken en user stories uit te werken, en soms pas als er ontwikkelt of beheerd gaat worden.

  • Scherpe tarieven
  • Meest effectief voor agile projecten
  • Terugvallen op andere experts van Maykin Media

Neem contact op
Abstract app meeting

Development

Projectbasis

Vaste scope en vaste kosten

Soms staat een specificatie vast en moet er een applicatie gerealiseerd worden. In dat geval kunnen wij een fixed-price offerte doen en we zorgen dat er iets moois komt te staan. Niet alleen maar volgens de letter van de specificatie maar juist dat beetje extra waarmee het een top product wordt.

  • Scherpe tarieven
  • Meest effectief voor scoped projecten
  • Agile aanpak met wekelijks overleg en sprint demo's
Neem contact op
Abstract app meeting

Use Case

Gemeente Utrecht

In de proeftuin van de gemeente Utrecht worden verschillende Common Ground componenten zoals Open Zaak, Open Forms en Task Library aan elkaar en andere applicaties gekoppeld. We doen dit in samenwerking met de gemeente en diverse leveranciers.

Lees meer
Abstract wireframe meeting